Amazon Year End Quiz: All Answers Added | Win 1 Year’s Free Shopping

Amazon Year End Quiz – Amazon is running an exciting quiz offer, where you can earn free amazon pay balance & can also win other exciting prizes by amazon. Amazon will ask you some tricky questions and you have to answer it correct from the options provided to you by amazon.

We have added all 8 questions which amazon would ask you under the Amazon Year End App Quiz. Answer All & get a chance to win 1 year free shopping on Amazon.

 

Amazon Pay App Quiz: 14th December, 2017

The Quiz is brought to you by Amazon Payments (India) Private Limited (“APIPL”). A total of 1 (one) participants will be selected as winners of the Contest. The declared winner(s) will be eligible to win Rs. 10,000 credited monthly for 1 year, i.e. a total sum of Rs. 1,20,000 credited over a period of 12 months in parts of Rs. 10,000 each

Offer Source – Click here

 

How to Play Amazon Year End Quiz :-

  • Download Amazon App from here
  • Register / Login
  • Proceed to Dashboard
  • You will see banner regarding the Quiz
  • Click on that > Click on Start Quiz
  • You will be asked questions one by one
  • Answer the correct option and proceed
  • That’s it! You will be registered for the draw!

 

Amazon Year End Quiz Answers :-

 

Question 1: Which author, cited for ‘novels of great emotional force’, won the Nobel Prize in Literature 2017?

Answer: Kazuo Ishiguro

 

Question 2: Which movie became India’s selection to the Oscars?

Answer: Newton

 

Question 3: Which of these is NOT a film released in 2017?

Answer: Inside Out

 

Question 4: What did the United Nations General Assembly designate 2017 as?

Answer: The International Year of Sustainable Tourism for Development

 

Question 5: In the Chinese calendar 28 January 2017 to 15 February 2018 is the year of..?

Answer: Rooster

 

Question 6: Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?

Answer: Miss World

 

Question 7: Which of these is NOT an Amazon Exclusive phone launched in 2017?

Answer: Nokia 1100

 

Question 8: Which is these was NOT a team that played in the Indian Premier League 2017?

Answer: Kochi Tuskers Kerala

Offer Overview & Key Highlights :-

  • Prize- Rs 1,20,000 Amazon Pay Balance to the Winner
  • Winner will get Rs 10,000 Amazon Pay Balance every month till 12 month
  • Quiz Date: 14th December 2017
  • Winner Announcement: On or before 31st January 2018

 

Details Regarding the Offer :-

  1. This Contest will commence on 14th December from 12:00:01 a.m. (IST) to 31st December 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or signup from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 10 (ten) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 1 (one) participants will be selected as winners of the Contest.
  6. The declared winner(s) will be eligible to win Rs. 10,000 credited monthly for 1 year, i.e. a total sum of Rs. 1,20,000 credited over a period of 12 months in parts of Rs. 10,000 each.

Join Telegram Channel   Join WhatsApp Group

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here