Amazon OnePlus Levels Contest – All Answers Added | Win Free OnePlus 5T

Amazon in association with OPlus Mobitech India Pvt. Ltd. (“OnePlus”) is running an exciting quiz offer, where you can win an OnePlus 5T for free. Amazon will ask you some questions and you have to answer it correct from the options provided to you by amazon.

We have added all 5 questions which amazon would ask you under the Amazon’s OnePlus 5T LEVELS by OPlus Mobitech India Pvt. Ltd. (“OnePlus”). Winners to be winning LG Q6.

Amazon’s App Oneplus 5t Levels: 17th November, 2017

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 15 (Fifteen) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 15 (Fifteen) participants will be selected as winners of the Contest.

  1. The total list of prizes is as follows:
    a. OnePlus Bullets (V2) earphones – 10 winners
    b. OnePlus 5T smartphone – 5 winners
  2. The declared winner(s) will be eligible for winning a 1 prize each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Offer Source – Click here

How to Play Amazon’s OnePlus Levels Contest :-

  • Download Amazon App from here
  • Register / Login
  • Proceed to Dashboard
  • You will see banner regarding the Quiz
  • Click on that > Click on Start Quiz
  • You will be asked questions one by one
  • Answer the correct option and proceed
  • That’s it! You will be registered for the draw!

 

Amazon’s app OnePlus Levels Contest Answers :-

Level 1

Q1. Which of these is a new feature in the Oneplus 5T?

Answer : AMOLED 18:9 Display

Q2. OnePlus 5T offers a larger viewing experience compared to OnePlus 5, at a similar form factor. What is the display screen size of the OnePlus 5T?

Answer : 6.01 inch

Q3.  A pixel is the base element in measuring display resolution. The term ‘Pixel’ is short form for which of these?

Answer : Picture Element

 

Level 2

Q1. What are the primary dual camera specifications on the OnePlus 5T?

Answer : 16 MP + 20 MP

Q2. Which of these is NOT a setting that can be fine tuned on OnePlus 5T’s manual mode?

Answer : Lever

Q3. Which of these is NOT associated with a format pictures are saved in digitally?

Answer : Sunshine

 

Level 3

Q1. OnePlus 5T is powered by which processor?

Answer : Snapdragon 835

Q2. What are the RAM variants that the OnePlus 5T is available in?

Answer : 6 GB/8GB

Q3. What does ROM stand for with regards to the internal memory of a smartphone?

Answer : Read Only Memory

 

Level 4

Q1. With Dash charge, how long does it take to get a day’s power on the OnePlus 5T?

Answer : Half and hour

Q2. What is the battery capacity of the OnePlus 5T?

Answer : 3300 mAh

Q3. Which of these is NOT a type of battery?

Answer : Pima Colada

 

Level 5

Q1. Amazon Prime members will enjoy early access to the sale of OnePlus 5T. When does this sale begin?

Answer : 4:30 PM, 21st November 2017

Q2. Which of these phrases is associated with OnePlus?

Answer : Never Settle

Q3. Which of these OnePlus phones was not launched on Amazon.in?

Answer : Oneplus 11

 

Details Regarding the Offer :-

 

  • DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:

    1. This Contest will commence on 17th November 2017 from 12:00:01 a.m. (IST) to 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
    2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
    3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) levels with 3 (three) questions in each level will be posted during the entire Contest Period.
    4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
    5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 15 (Fifteen) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 15 (Fifteen) participants will be selected as winners of the Contest.
  • Official Statement/Source – Click here

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here