(All Answers Added) Amazon Pay Levels Quiz – Solve and Win Rs 5000

Amazon Pay Levels Quiz 2018: Participate, Solve the questions, give the answers and win Rs 5000 Amazon Pay Balance for free. Amazon is running an exciting quiz offer, where you can earn free amazon pay balance & can also win other exciting prizes by amazon. Amazon will ask you some tricky questions and you have to answer it correct from the options provided to you by amazon.

We have added all the questions which amazon would ask you under the Amazon Pay App Quiz.

Amazon Pay Levels Quiz: 19th January, 2018 to 24th January, 2018

The Quiz is brought to you by Amazon Payments (India) Private Limited (“APIPL”). There are 60 Prizes that will be given under this Quiz. Play Amazon Pay Balance Quiz and A total of 60 (Thirteen) participants will be selected as winners of the Contest and will be winning Rs.5,000 amazon pay balance.

Offer Source – Click here

How to Play Amazon Pay Levels Quiz :-

  • Download Amazon App from here
  • Register / Login
  • Proceed to Dashboard
  • You will see banner regarding the Quiz
  • Click on that > Click on Start Quiz
  • You will be asked questions one by one
  • Answer the correct option and proceed
  • That’s it! You will be registered for the draw!

 

Amazon Pay Levels Quiz Answers :-

 

Level 1: Shop With Balance

 

1. Which of these is the fastest way to pay for shopping on Amazon?

Ans:- Amazon pay balance

2. You can get 10% cashback on using Amazon Pay balance during the Great Indian Sale. What is the maximum cashback a customer can avail?

Ans:- Rs 200

3. What is the minimum order value eligible for the Amazon Pay balance cashback offer?

Ans: Rs.250


Level 2: Mobile Recharges

1. Which of the following can be done using Amazon Pay balance?

Ans: Prepaid mobile recharges

2. This Great Indian Sale, you can get flat _% cashback up to Rs. _ on pre-paid mobile recharges. What is the correct cashback offer?

Ans: 50% Cashback up to 50

3. The Amazon Pay balance cashback offer on prepaid mobile recharges is applicable on all telecom operators

Ans: True


Level 3: Partner Apps

1. Amazon Pay can also be used on many popular apps like BookMyShow, Redbus, Faasos, Urban Ladder and many more.

Ans: true

2. Which of these can you NOT pay for using Amazon Pay on partner websites?

Ans: One-way ticket to the moon

3. When is the Amazon Great Indian Sale live for all customers?

Ans: 21-24 January

After answering all the questions, you will get a Congratulations message of you being entered into the lucky draw. Now keep your fingers crossed and wait for the results to be announced by 31st March 2018.

Offer Overview & Key Highlights :-

  • Prize- Rs 5,000 Amazon Pay Balance to each winner
  • Total 60 winners name would be announced by 31st March 2018
  • Prizes will be deposited in Amazon Pay Balance with an year of expiry period

 

Details Regarding the Offer :-

This Contest will commence on 18th Jan 2018 to 24th Jan 2018
  1. This Contest will commence 18th January 2018 from 12:00:01 a.m. (IST) to 24th January 2018 11:59:00 p.m
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 6 (six) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 40 (Hundred) participants will be selected as winners by a random draw of lots on the first day.
  6. The declared winner(s) will be eligible to win Rs 5000, which will reflect in the winner’s Amazon.in account as Amazon Pay Balance.

Join Telegram Channel   Join WhatsApp Channel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here