Amazon OnePlus 7 Quiz – All Question Answers

As you all know, OnePlus 7 and OnePlus 7 Pro is recently launched on Amazon on 14th May. Amazon is back with another quiz where you can win OnePlus 7 Smartphone for free.

You just need to answer 5 sinple questions in order to participate. If lucky you might win.

Amazon Today’s OnePlus 7 Quiz (17th May) :

1. Which is the smallest continent by land area?

Answer – Australia

2. An ostrich’s eye is bigger than its brain.

Answer – True

3. Which of the following Indian rivers, does NOT flow into the Arabian Sea?

Answer – Tungabhadra

4. Deepika Padukone is a leading actress in India. However, she wasn’t born in the country. Where is her birthplace?

Answer – Denmark

5. 30 years in the making, RTS,S is the first and the only Malaria vaccine that has demonstrated results to prevent the disease in children. A pilot for the vaccine was recently launched in which African country?

Answer- Malawi

Yesterday’s OnePlus 7 Pro Quiz Answers (16th May) –

1. Washing soda is the common name for which compound?

Answer – Sodium Carbonate

2. Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?

Answer – A Dance Form

3. What is the Roman numeral equivalent for the number ‘0’?

Answer – Does not Exist

4. Which one of these is a traditional folk dance of the people of Lakshadweep Islands?

Answer – Lava Dance

5. Which Indian scientist won the Nobel prize for Physics in 1930 for pioneering work on scattering of light?

Answer – Chandrasekhara Venkata Raman

After answering all 5 questions correctly, you will get a Congratulations message that you have been entered into a lucky draw. Now keep your fingers crossed and wait for the results to be announced.

Terms and Conditions –

  • This Contest will commence on 16th May May 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a Philips Air Fryer (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  • Results on 30 May 2019

Join Telegram Channel   Join WhatsApp Channel

Leave a Reply